Maatwerk

EngelsAlkmaar verzorgt naast groepslessen ook privé onderwijs voor bedrijven. Wil je je Engels opfrissen voor een sollicitatie, een presentatie of ga je in het Engels college geven? We spreken graag een maatpakket af om je daarbij te ondersteunen. Je kunt ook kiezen voor een enkele les.

We hebben mensen begeleid die in Canada op een congres moesten spreken, mensen die bij de KLM gingen solliciteren (en werden aangenomen!), mensen die een presentatie in het Engels moesten geven, en mensen die een langduriger traject kozen om hun Engels op te halen.

Deze privélessen kunnen op elke dag van de week, zowel ‘s avonds als overdag ingepland worden.

Groepen

Ook voor groepen collega’s kunnen we maatwerk verzorgen. Als je bijvoorbeeld de assistentes in je praktijk wilt bijscholen in het te woord staan van Engelstalige patiënten dan kan dat ook. In overleg stellen we graag een gepast programma voor.

Engels leren

Praktische informatie

De lessen worden gegeven in de lesruimte boven Bagels & Beans, Koorstraat 29 te Alkmaar. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, en ligt op een steenworp afstand van parkeergarage Grote Kerk.

Privélessen kosten € 75,- per uur. Deze kosten kunnen per factuur of direct met de PIN betaald worden.

Aanmelding en informatie

Voor aanmelden en informatie kun je mailen naar info@engelsalkmaar.nl of bellen naar Corry van Tricht, 06 54720926. Wil je op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws van Engels Alkmaar, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Bewaren

Bewaren

Bewaren